Chef
Brief info
Ο Ιταλός σεφ Angelo Genovese, είναι ένας καταξιωμένος επαγγελματίας στον χώρο της γαστρονομίας. Συνδυάζοντας ιταλικές και ελληνικές γεύσεις, εξελίσσει και απογειώνει κάθε menu. Σημείο αναφοράς του είναι η απλότητα των υλικών σε συνάρτηση με τις Μεσογειακές γεύσεις και όλα μαζί στην απόλυτη εξέλιξή τους.
Γεννημένος στην Ιταλία, από 14 ετών ήταν κιόλας γνωστής της ιταλικής κουζίνας. Η πρώτη του επαφή με τη γαστρονομία ξεκίνησε από την οικογενειακή Τραττορία. Οι καλλιτεχνικές του ανησυχίες τον οδήγησαν στις σπουδές γλυπτικής. Σύντομα όμως τον κέρδισε η τέχνη της μαγειρικής.
Η επαγγελματική του πορεία έχει αφετηρία την Ιταλία το 1985, όπου διέπρεψε σε κουζίνες γνωστών εστιατορίων για πολλά έτη. Τη χρονιά 88 – 89 κερδίζει με τις γευστικές του προτάσεις το κοινό της Φρανκφούρτης, ενώ από το 1996 ως σεφ εκπλήσσει ευχάριστα τους λάτρεις του καλού φαγητού στη χώρα μας σε gourmet εστιατόρια του Κολωνακίου, της Γλυφάδας, της Μύκονου, της Σίφνου κ.α.
Από το 2000 συμμετέχει σε διάφορα σεμινάρια γαστρονομίας σε Ιταλία και Ελλάδα, ενώ από το 2014 είναι Master Istruttore στην Αccademia Pizzaioli . Διαθέτει επικοινωνιακό προφίλ και είναι άριστος στην ικανότητα μετάδοσης των γνώσεων και της εμπειρίας του. Καθοδηγεί με ακρίβεια τον κάθε σπουδαστή κατά την προετοιμασία του menu, τη μαγειρική και το food styling, καθώς και στον σχεδιασμό και τη λειτουργία restaurant, bar, catering, hotel restaurant.