Success Stories

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Σπούδασε αγιογραφία, μια τέχνη που αγαπά πολύ...

Μεγάλωσε στα Γρεβενά. Σπούδασε μαγειρική τέχνη και ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση «ΕΚΑΒΗ»...

Δυναμική και φιλόδοξη, η Κατερίνα μπήκε στην κουζίνα του Attalos για την προετοιμασία και εκτέλεση των γλυκών...

Με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, ο Γιώργος Κούκης σπούδασε Αρτοζαχαροπλαστική και με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, ο Γιώργος Κούκης σπούδασε Αρτοζαχαροπλαστική και Μαγειρική τέχνη στη Θεσσαλονίκη...

Ζεί και εργάζεται στην Αντίπαρο, στην οικογενειακή επιχείρηση «Στράτος» Ζεί και εργάζεται στην Αντίπαρο, στην οικογενειακή επιχείρηση «Στράτος»(www.stratosantiparos.gr) που για περισσότερα από 30 χρόνια, προσφέρει σε ντόπιους καιτουρίστες, εξαιρετικής ποιότητας πιάτα μεσογειακής και κυκλαδίτικης κουζίνας...

Δυναμικός και φιλόδοξος, ο Σπύρος Πολίτης το 2017 άνοιξε τη δική του πιτσαρία στη Βασιλική Λευκάδος...

Copyright © 2017 accademia-pizzaioli