ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Έρχεται το γεγονός του 2020! Σεμινάριο Pizza Napoletana και Neapolitan Fried Pizza από τον βραβευμένο Davide Civitiello!

Μάθε τις αυθεντικές συνταγές και τεχνικές για ριζότο από τον Istruttore της Ακαδημίας Angelo Genovese. 

  • Κόστος συμμετοχής: 90€

 

 Ελάτε να σας μάθουμε 10 παραδοσιακά ιταλικά πιάτα!

  • Κόστος συμμετοχής: 90€

 

 Πάρε κι εσύ μέρος στο αυτοτελές σεμινάριο "Gnocchi Tricolore" και δημιούργησε μαζί μας ένα λιτό και ταυτόχρονα πολυτελές ζυμαρικό. 

  • Κόστος συμμετοχής: 90€

 

Ελάτε να γνωρίσετε από τους καλύτερους, πως γίνεται σωστά η αυθεντική pizza napoletana! 

  • Κόστος συμμετοχής: 90€

 

Ελάτε να φτιάξουμε μαζί φρέσκα ζυμαρικά! 

  • Κόστος συμμετοχής: 90€

 

Ελάτε να φτιάξουμε το δικό μας limonceloμε την παραδοσιακή ιταλική συνταγή! 

  • Κόστος συμμετοχής: 90€

 

Ελάτε να φτιάξουμε μαζί παραδοσιακές πίτες της Ιταλίας! 

  • Κόστος συμμετοχής: 90€

 

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί ένα λιτό και ταυτόχρονα πολυτελές ζυμαρικό: Gnocchi Tricolore! 

  • Κόστος συμμετοχής: 90€

 

Σελίδα 1 από 2

Copyright © 2017 accademia-pizzaioli