Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σεμινάριο Pizza Napoletana και Neapolitan Fried Pizza 4-5/5/2020 από τον Davide Civitiello

Έρχεται το γεγονός του 2020! Σεμινάριο Pizza Napoletana και Neapolitan Fried Pizza από τον βραβευμένο Davide Civitiello!

 

 

Ο νικητής του παγκόσμιου πρωταθλήματος Pizzaiolo “Caputo Trophy” έρχεται στην Ελλάδα στις 4-5 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις της Accademia Pizzaioli Greece, για ένα ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα 2 ημερών πάνω στις τεχνικές της pizza Napoletana και Neapolitan Fried Pizza.

Η πίτσα Napoletana δεν είναι πια όπως παλιά. Σήμερα την περιγράφουμε ως μια πίτσα ελαφριά και νόστιμη, σεβόμενοι το παραδοσιακό ψήσιμο σε υψηλές θερμοκρασίες.

Μια ελαφριά ζύμη με υλικά υψηλής ποιότητας και corniccione (στεφάνι) με αέρα, ευχάριστο στον ουρανίσκο, που επιτρέπει να διατηρηθούν οι αυθεντικές γεύσεις της τομάτας και της mozzarella fior di latte.

Ο κορυφαίος Davide Civitiello θα παρουσιάσει όλα τα στάδια παρασκευής της ζύμης, αναλύοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά όλων των συστατικών, μέχρι την εκτέλεση αυτής της αυθεντικής συνταγής.

Η συνεργασία του με την Accademia Pizzaioli είναι πλέον ένας θεσμός στον τομέα κατάρτισης Πιτσαδόρων. Πάντα είχε την πεποίθηση ότι η μάθηση είναι η καλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει κάποιος για την επαγγελματική του εξέλιξη!

Δείτε το βιογραφικό του: https://www.accademia-pizzaioli.gr/index.php/el/sef/item/6-davide-civitiello

Επισκεφθείτε το website του: http://www.davidecivitiello.com/

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ:

  • Η τέχνη-τεχνική της pizza Napoletana μπορεί να διδαχθεί μόνο από έναν εξειδικευμένο δάσκαλο!
  • Θα μάθετε όλα τα μυστικά από τον έναν και μοναδικό expert της Neapolitan pizza, Davide Civitiello.
  • Θα διδαχτείτε μια νέα ερμηνεία αυτού του προϊόντος η οποία διατηρεί όλα τα οπτικά κριτήρια της κλασσικής pizza Napoletana, κάνοντάς τη παράλληλα εύπεπτη κι ελαφριά.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ:

  • Για να προσφέρετε στους πελάτες σας ένα μοναδικό και διαφορετικό προϊόν με την εφαρμογή απλών και βασικών κανόνων.
  • Για να κατακτήσετε νέες επαγγελματικές δεξιότητες σε μια αγορά που αλλάζει γρήγορα και ανταμείβει όσους μπορούν να προτείνουν τη διαφορά.
  • Για να μάθετε με τον καλύτερο τρόπο πώς η πιο αγαπημένη πίτσα σε όλο τον κόσμο, διατηρώντας τα στοιχεία της παράδοσης, μπορεί να είναι σύγχρονη μέσω μιας διαδικασίας η οποία κρίνεται άμεσα εκ του αποτελέσματος!

Κόστος σεμιναρίου: 300 ευρώ (ειδική τιμή για τους σπουδαστές της Ακαδημίας)

Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης με τη σφραγίδα της Accademia Pizzaioli και την υπογραφή του Davide Civitiello!