Pizzaioli Τμήματα Επαγγελματιών

(Corso professionale intensivo)

Κατάρτιση 1 εβδομάδας

Το πρόγραμμα εξειδικευμένης κατάρτισης απευθύνεται σε επαγγελματίες πιτσαδόρους, οι οποίοι εργάζονται σε πιτσαρίες και εστιατόρια ιταλικής κουζίνας. Στόχος του προγράμματος είναι η ουσιαστική προσέγγιση της τέχνης της πίτσας από τη χώρα προέλευσής της. Διεθνώς αναγνωρισμένοι Ιταλοί σεφ παρουσιάζουν τη φιλοσοφία, τις μεθόδους και τις τεχνικές παρασκευής της γνήσιας ιταλικής πίτσας. Μέσα από αυτό, οι επαγγελματίες μπορούν να αξιοποιήσουν τις γνώσεις που θα αποκομίσουν, να εμπλουτίσουν τις επαφές τους και να ανοίξουν νέες προοπτικές για την επιχείρηση, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Συνολική διάρκεια Σεμιναρίου: 40 ώρες

Διδακτική Ύλη

  • Πρώτες ύλες - Θερμοκρασίες - Μέθοδοι - Τεχνικές κ.α..

Δωρεάν διάθεση υποστηρικτικού branded υλικού: στολή (ποδιά - μπλούζα - καπέλο), τσάντα, τετράδιο.

Copyright © 2017 accademia-pizzaioli