Pizzaioli Τμήματα Αρχάριων

(Corso per principianti)

Κατάρτιση 2 εβδομάδων

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης πιτσαδόρων αφορά την προσέγγιση της τέχνης της πίτσας μέσα από την παρουσίαση των πρώτων υλών και τις τεχνικές παρασκευής τους, εφόσον οι ανάγκες της αγοράς απαιτούν την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση. 

72 ώρες 

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 06/05/2019

Διδακτική Ύλη

  • Η φιλοσοφία της πίτσας (Όνομα, Καταγωγή, Πρώτη Συνταγή, Νέα εποχή)
  • Πρώτες Ύλες (Άλευρα, Σύσταση Υλικών, Μαγιά, Θερμοκρασία, Έλαια - Λίπη)
  • Τύποι Βάσης Ζύμης (Biga, Polish, Diretto, Indiretto)
  • Τύποι Φούρνων (Παρουσίαση)
  • Ωρίμανση Ζυμαριού - Θερμοκρασία
  • Τεχνικές Παρασκευής Πίτσας (Napolitana - Romana - Pala - Teglia - Scrocchiarella)

Πιστοποίηση / Δίπλωμα

  • Πιστοποίηση με διεθνή ισχύ από την παγκοσμίου φήμης ιταλική σχολή Accademia Pizzaioli e Ristorazione.
  • Δωρεάν διάθεση υποστηρικτικού branded υλικού: στολή (ποδιά - μπλούζα - καπέλο), τσάντα, εγχειρίδιο σπουδών.
  • Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση

Copyright © 2017 accademia-pizzaioli